Dela IT-chef

Små företag är ofta för små för att kunna rekrytera en egen IT-chef eller supportansvarig.

Och när har man egentligen användning för en IT-chef!? Tja, det är inte alltid lätt att bedöma men en måttstock kan vara om ni har en medarbetare som mer eller mindre ofrivilligt blir företagets” dataexpert”.

“Händig på datorer”
Att ha en anställd som konstant får det dagliga arbetet stört av att medarbetarna ropar på hjälp när systemet “hängt” sig kostar mer än det smakar på lång sikt. När varje programuppgradering kräver att den ende på företaget som ”är händig på datorer” tvingas jobba övertid för att uppdatera företagets samtliga datorer – då är det hög tid att kontakta PC Akuten.

Utan krav på fast tjänst och utan krav på långa avtal kommer PC Akuten in, så ofta det finns behov för, och ser över företagets IT-miljö. Vi installerar uppgraderingar av programvara, ser till att allt fungerar och hanterar supportfrågor på plats. Det här kan vi göra en vecka i månaden eller bara några timmar varje månad, beroende på de behov som finns.

När det svämmar över
Vi rycker också in till företag som är för stora för att egentligen inte redan ha rekryterat en egen IT-chef.

Verksamheter kan växa snabbt och de informationsmängder som hanteras kan växa ännu snabbare. Plötsligt finns behov av en ny medarbetare! Men finns det verkligen tid att hinna rekrytera?

Under tiden företaget söker efter ny medarbetare kommer PC Akuten in och hanterar det mest akuta läget och ser till att IT-miljön fungerar. Det ger dig som företagare en andningspaus och du får det utrymme du behöver för att göra en bra och kvalitativ rekrytering.

Är du intresserad av att dela IT-chef?
Kontakta PC Akuten