Rikstäckande och lokal

Geografiskt sett ligger PC Akuten på Ekerö, väster om Stockholm, men vår verksamhet finns över hela Sverige. Merparten av arbetstiden tillbringas på plats ute hos kunder, endera som inhyrd IT-chef eller för support, projektledning, underhåll eller rådgivning av olika slag.

Affärsidé
Vår affärsidé är att finnas till hands och erbjuda IT-relaterade tjänster. Detta gör vi för företag som vill ägna mer tid åt sin kärnverksamhet än att slösa tid på ständiga uppdateringar, supportärenden och virusvarningar.

Med lång och gedigen erfarenhet från IT-branschen har vi kunskap att ta ett totalansvar för er IT-miljö och vi svarar gärna på frågor; om nätverk, säkerhet, servrar eller skrivare bland annat.

Nätverk
PC Akuten arbetar i nätverk med andra branschspecifika företag och har dessutom ett stort kontaktnät av företag från andra branscher som på ett eller annat sätt kan komma till nytta för våra kunder. PC Akuten kan vara din kontakt till en entreprenadjurist om något plötsligt skulle gå fel på ditt företag. Vi kan också bistå med experthjälp när det gäller ekonomistyrning, rekrytering, larmlösningar, webbproduktion, profilering och marknadsföring, bland annat.

Vårt nätverk utgör ett mervärde för dig som kund och vi delar gärna med oss av våra kontakter.

Jobba med oss
Vi arbetar i nätverk, och vill du arbeta med oss finns det olika anslutningsmöjligheter. Du kan vara ansluten till PC Akuten som konsult eller associerad konsult.
Väljer du att vara ansluten konsult får du tillgång till vårt varumärke, våra försäljnings- och marknadsföringskanaler, med mera. Vi kommer aktivt att söka efter uppdrag som passar din kompetens.
Som associerad konsult finns du med i vår kompetensdatabas, och i mån av tillgång blir du erbjuden olika typer av uppdrag.

Låter detta intressant? Skriv ihop några rader om dig själv och hur du kan bidra. Bifoga din CV.
Skicka till:jobb@pcakuten.se